Lieve Timmermans mezzosopraan

If you can't express your feelings, I will find a song that can


Begrafenis

Muziek kan troost bieden bij het laatste afscheid van iemand die je dierbaar is. Muziek drukt uit wat woorden niet kunnen. We bekijken samen welke liederen passend zijn voor dit persoonlijk afscheid.

Hieronder vind je enkele getuigenissen:

Beste,
Graag danken we u nog eens hartelijk voor het verzorgen van de uitvaart van Guido. We hebben mooi afscheid kunnen nemen tijdens de ingetogen en serene viering die door jou werd voorgegaan. Ook de muziek was heel mooi, sereen en passend. Hartelijk dank ook daarvoor aan Jan en Lieve.

***

Beste Lieve,
met dankbaarheid denken wij terug aan jullie heerlijke muzikale omlijsting van de mooie, troost gevende afscheid mis voor onze overleden Priester Jan.

***

Hallo Lieve,
Ik heb veel complimenten ontvangen over de muzikale omlijsting, zowel wat de liederenkeuze betreft als de uitvoering. Voor ons was dat heel betekenisvol. Je hebt heel mooi gezongen, ik vond het ook fijn om daarin te kunnen delen.

***

Dag Lieve,
Ik wou je nog graag bedanken voor de mooie opluistering van de kerkdienst. We hebben nog heel wat complimenten gehoord na afloop.

***

Beste Lieve,
We hebben dit alles zeer gewaardeerd, maar niet alleen wij, we hebben gisteren vele keren gehoord hoe de mensen geraakt waren door je vertolking van zo’n mooie liederen. Voor ons was het echt troostend.

***

Dag Lieve,
Ondanks het feit dat de afgelopen week voor ons een moeilijke week was, was het toch een zeer aangename kennismaking. We hebben allemaal genoten van de muziek en zang waardoor we een heel mooie herinnering aan haar afscheid overhouden.

***

Beste Lieve,
Graag willen we je via deze weg nogmaals bedanken om de dienst voor oma extra kracht bij te zetten met jouw mooie stem.

***

Dag Lieve,
Je zang heeft ons geraakt en getroost. Ik ben blij dat papa je gehoord had en je er zonder twijfel bij wou hebben. Het was prachtig, krachtig en broos tegelijk: mijn mama zou het ook heel mooi gevonden hebben.

***

Beste Lieve,
Duizend maal dank. Jullie hebben er gisteren zoiets moois van gemaakt en ons daarmee immens veel plezier gedaan. Alle aanwezigen waren ook erg lovend over de opluistering en jullie bijdrage heeft de mis voor ons mama onvergetelijk gemaakt. Ze zal er zeker zelf ook van genoten hebben.

***

Hallo mevrouw Timmermans,
Nogmaals bedankt voor de prachtige muzikale uitvoering tijdens de uitvaart.

***

Lieve,
Het was erg knap wat jullie deden ... en het maakte alles zo mooi en het maakte mij zo rustig op een moeilijk moment.

***

Dag Lieve,
Graag wil ik jullie nog eens van harte danken voor de prachtige mis gisteren voor mijn moeder. Het zat allemaal perfect in elkaar en klonk hemels.

***

Beste Lieve,
Ik wil je ook namens mijn broers bedanken voor de opluistering. Wij vonden de muziek prachtig zoals ook vele aanwezig ons dat nadien vertelden. De vertolking van het stuk van Schubert vond ik bijzonder mooi. Het was een mooie viering en eerbetoon aan onze moeder.

***

Beste Lieve,
Wij hebben er van genoten. Uw prachtige vertolking heeft er toch enigszins een ingetogen feest van gemaakt.